Page 1 of 1

Umlčať, zrušiť, zacenzúrovať všetkých a všetko. Potom sa budeme mať ako v raji. Ďalšie Švajčiarsko

Posted: Wed May 29, 2024 11:03 am
by bf17a83
Niekedy sa zamýšľam nad tým, ako si to podporovatelia súčasnej koalície predstavujú. Umlčať všetkých a všetko. Cenzurovať akúkoľvek kritiku k tejto koalícii. Podporovať akýkoľvek zákon. Nedovoliť ani kritiku opozície k týmto zákonom. Všetko nech prejde v zrýchlenom konaní. Prezident nech to odklepne a karavána môže pokračovať. Viete, čomu sa to podobá? Žiadna kritika, pretože je zakázaná. Opozícia, nemôže oponovať. Prípadné protesty - žiadny efekt. No... viete? To je diktatúra. Moc sústredená do rúk jedného človeka, strany alebo úzkeho spoločenstva.

A potom akože čo? Čo sa má stať? Bude tu konečne prosperita? Budeme mať konečne platy ako vo Švajčiarsku? Konečne sa sem nebudú dobíjať hordy migrantov, ktorí sa sem doteraz aj tak nedobíjali? Odídu všetci LGBTQXYZ ľudia, ktorých tu bolo ako šafranu. Kto bude tým ďalším triednym nepriateľom, až sa to konečne všetko uskutoční? Zlí mimozemšťania, ktorých nikto nikdy nevidel? Začneme strieľať nábojmi do nebies? V správach na RTVS, pardon STVR, budeme počuť, ako konečne zostrelili ďalšieho mimozemšťana a teraz už konečne zlacnie chlieb a benzín?

Čo je výsledkom vecí, ktoré tak veľmi podporujete, resp. podporujete túto vládu, ktorá tie veci implementuje? Napríklad sa stačí pozrieť na tie Sorošom ovplyvnené (sarkazmus) celosvetové štatistiky, ktoré krajiny prekvitajú v HDP, šťastím, kde majú najviac kúpnej sily za svoje platy. Rusko ani Čína to nie je. Sloboda je to najvzácnejšie čo máme a čo sme si v 1989 vyštrngali. Jej strata bude mať fatálne dôsledky a bol by to míľový krok späť.

Image